Merhabalar,
M241 plc firmware güncellemesi gerçekleştirdikten sonra Machine Expert tarafında plc ile bağlantı kurmak istediğimde kullanıcı adı ve şifre isteği ile karşılaştım. Öncelikle projede daha önceden hata olabileceğimi düşünüp, SD kart ile de yeni bir proje yüklemesi gerçekleştirdim. Ancak durum değişmedi. Yaptığım araştırma sonucunda, çıkardığım sonuç aşağıdaki linkte bulduğum açıklamadır.
Kullanıcı adı ve şifre kısmına Administrator yazdıktan sonra bağlantı sağladım. Machine Expert tarafında bu durum standart olarak mı geldi ?
Solved! Go to Solution.
Merhabalar ,
Evet. Machine Expert v1.2.3 ile birlikte Siber güvenlik standartlarını sağlamak amacıyla zorunlu hale geldi. Bahsettiğiniz gibi öncelikle Administrator kullanıcı adı ve şifresi ile giriyorsunuz ve sonradan değiştirmeye zorlanıyorsunuz.
Benzer bir soruda açıkladıgımız üzere nasıl deaktif edileceği , ayarların nasıl yapılabileceği ile ilgili dahta detaylı bilgiye aşagıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmlaar dilerim.
Aziz Büyük
Merhabalar ,
Evet. Machine Expert v1.2.3 ile birlikte Siber güvenlik standartlarını sağlamak amacıyla zorunlu hale geldi. Bahsettiğiniz gibi öncelikle Administrator kullanıcı adı ve şifresi ile giriyorsunuz ve sonradan değiştirmeye zorlanıyorsunuz.
Benzer bir soruda açıkladıgımız üzere nasıl deaktif edileceği , ayarların nasıl yapılabileceği ile ilgili dahta detaylı bilgiye aşagıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmlaar dilerim.
Aziz Büyük
Discuss challenges in energy and automation with 30,000+ experts and peers.
Find answers in 10,000+ support articles to help solve your product and business challenges.
Find peer based solutions to your questions. Provide answers for fellow community members!