43548members
218144posts

Xenta Servers going offline in Vista Workstation

Highlighted

Xenta Servers going offline in Vista Workstation

I have a system running Vista 5.1.9 with several Xenta Servers (701, 721, 761, 913) that will intermittently go offline.  I can refresh the Vista Server in the tree and some will come back while others will go offline.  I found the thread about the version of secur32.dll in windows 7/server 2008 vs. older versions.  However, my Vista workstation is running on Server 2012 R2.

 

Has anyone ever seen this before?  I can ping the IP addresses with a command prompt.  Also, I can intermittently get to them via browser.  I did make sure the tick box for "use proxy settings" under the properties of each server was unchecked.

 

Thank You,

Paul Knapp

3 REPLIES 3
Highlighted
Janeway

Re: Xenta Servers going offline in Vista Workstation

Could this problem have come with some of the latest Windows Update?

Highlighted

Re: Xenta Servers going offline in Vista Workstation

As far as I can tell, yes it did.  I removed 4 Windows Security updates that were applied on 11/3.  I rebooted the Vista server and all is well now.

Highlighted
Captain

Re: Xenta Servers going offline in Vista Workstation

Hi @pknapp_gvainc_c,

I can see on your profile that you are a BMS EcoXpert. 

Tomorrow, November 19th, we are doing a webinar where you can ask your question in live to our BMS Experts!

You can choose from 2 sessions at 9 AM and 5 PM CEST Paris time - register now here!

For more information click here.

Have a nice day,

Best,
Firdous - Animation and Moderation Exchange Community Team