Invite a Co-worker
Send a co-worker an invite to the Exchange portal.Just enter their email address and we’ll connect them to register. After joining, they will belong to the same company.
Send Invite Cancel
79139members
343563posts

APC Smart UPS 1500 (SUA1500I) showing 6 center lights with small beep and going 100% battery to 0%

Solved
mohsin_apc
Ensign
Ensign
0 Likes
1
113

APC Smart UPS 1500 (SUA1500I) showing 6 center lights with small beep and going 100% battery to 0%

This was originally posted on APC forums on 8/14/2016


Hi,

I am in very trouble and don't know what the exactly issue is with my APC 1500. when the main power cut off, my ups goes to battery but it shows all center 6 lights with small beep and the battery level goes 100% to 0%. It happened only with normal/complete voltage and when the voltage down or high, means when the avr boost or trim On it works perfectly when the power cut off with low or high voltage.

The problem is only occurred when the voltage normal, please confirmed me is that the relay issue? I also checked my ups to technician but he cant understand or find out the issue.

Need some one to point out the exact issue with my ups.

Thanks.


Accepted Solutions
bruinim_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
113

Re: APC Smart UPS 1500 (SUA1500I) showing 6 center lights with small beep and going 100% battery to 0%

This was originally posted on APC forums on 8/6/2018


I am unsure how you believe that would solve his problem when your reiteration of the symptoms are not what he stated. I actually have the same issue as he had and I will continue to look for the answer as the initial response completely ignored the details. 

See Answer In Context

1 Reply 1
bruinim_apc
Crewman
Crewman
0 Likes
0
114

Re: APC Smart UPS 1500 (SUA1500I) showing 6 center lights with small beep and going 100% battery to 0%

This was originally posted on APC forums on 8/6/2018


I am unsure how you believe that would solve his problem when your reiteration of the symptoms are not what he stated. I actually have the same issue as he had and I will continue to look for the answer as the initial response completely ignored the details.